Kinderqualitytime vs billable hours appreciation post

En hoe gaat het met de moeders en vaders onder jullie, met al dat time management met half open scholen? En de single moms & dads? We hebben onze werkplekken ingericht, eentje op kantoor, eentje thuis, we rijden op onlogische momenten naar school en pakken ons werk compact in om zoveel mogelijk geconcentreerde werkmomenten te vinden.
Ik had het nooit gedacht maar ik kijk ZO uit naar een ‘normale’ werkweek. En heel de dag geconcentreerd aan mijn computer zitten en aan racetempo alles wegwerken 🙌🏻
Al heb ik de tijd van mijn leven momenteel, quality time met mijn zoon Spike dicht bij mij. Hem omkopen met donuts en games, thuis en op kantoor. Hem tech stuff over camera’s, microfoons en ondernemen leren om hem een voorsprong te geven. Veel koken en dan samen eten in de zetel met Iron man op TV.
Maar ik wil ook een wachtlijst aan professionele aanvragen kunnen beantwoorden, meer enthousiaste potentiële klanten kunnen helpen, en natuurlijk ook facturen sturen 😄🙌🏻🌸
Al wie op dezelfde manier aan’t jongleren is: I hear you, I see you 😄❤️
Geniet ervan!
En whoooosaaaaaaahh.
🙋🏻‍♀️⚡️❤️⚡️
Saskia