Mission Masala waagt de sprong naar Brussel met énkel een ghost kitchen

Het is zo ver, Mission Masala trekt eindelijk naar Brussel. Ze openen géén fysiek restaurant, maar schakelen meteen naar een ghost kitchen of virtuele keuken 'CURRY CLUB', enkel voor delivery, en net zoals ze een aantal weken geleden in Antwerpen lanceerden. Mission Masala blíjft innoveren, en schakelt snel tijdens de constant veranderende omstandigheden.

Naar Brussel zónder fysiek restaurant
CURRY CLUB gaat in september 2020 van start in Brussel, en ging eind augustus van start in Antwerpen.
CURRY CLUB by Mission Masala is een gloednieuw sub-label voor delivery. Lockdown of niet, weer of geen weer, CURRY CLUB verzekert je je portie Mission Masala curries. CURRY CLUB brengt énkel de curries uit het Mission Masala menu, dé signature gerechten uit hun keuken, plus enkele gerechten die je enkel bij Curry Club kan bestellen. Een voor een gerechten die bovendien delivery perfect overleven.
Voor het CURRY CLUB concept ging Mission Masala exclusief in zee met Uber Eats.

Mission Masala x Curry Club: succesvol ondernemen tijdens deze gevaarlijke tijden
Pavan en Tim, de bezielers van Mission Masala, pasten hun concept tijdens lockdown en steeds veranderende omstandigheden telkens razendsnel aan.
Terwijl zij vóór Corona geen delivery wilden aanbieden, verzonnen ze in no time een take-out en delivery concept tijdens lockdown, toen het restaurant moest sluiten. Eens het restaurant weer geopend werd, stopte delivery weer, om zich zo goed mogelijk te kunnen toeleggen op hun weer geopende restaurant.
Met hun prachtige grote terras zat Mission Masala meteen weer volgeboekt. Maar afhankelijk zijn van mooi weer, en met de herfst voor de deur, werd toch gezocht naar een ijzersterk concept om alle omstandigheden te kunnen doorstaan:
CURRY CLUB was geboren.

Ghost Kitchen co-working spaces
CURRY CLUB is een 'ghost kitchen', 'dark kitchen', of 'virtual kitchen': de keuken bevindt zich niét in het fysieke restaurant van Mission Masala, maar in een aparte keuken, speciaal voor take-out. Het concept verschilt ook van het Mission Masala menu en is volledig aangepast aan delivery.
In Antwerpen worden de CURRY CLUB gerechten bereid in de testkeuken van Mission Masala, in Brussel nemen ze hun intrek in een heuse kitchen co-working space, een concept dat in deze tijden mogelijk aan populariteit zal winnen om virtuele keukens in onder te brengen.

Curry Club Menu, een variant op het restaurantmenu
Om over te schakelen naar delivery werd het menu aangepast naar de gerechten die het best transporteerbaar zijn, én iconische gerechten zijn op het restaurantmenu. Om te variëren houdt Mission Masala wel enkele gerechten exclusief voor het restaurant, en enkele exclusief voor Curry Club delivery.

Mission Masala locaties
Mission Masala opende na een aantal jaren van een succesvolle foodtruck, hun eerste locatie in Antwerpen in 2018. In 2020 volgde Gent. Brussel, Mission Masala komt eraan!

Persberichten:
2018 Mission Masala Antwerpen
2020 Mission Masala Gent
2020 Curry Club by Mission Masala ghost kitchen Antwerpen
2020 Curry Club Brussel

In Gent kan je nog steeds kiezen voor take-out. Je plaatst je bestelling telefonisch of via e-mail bij Mission Masala, betalen doe je met je bankkaart en voilà. Je bestelling staat klaar als jij ze komt afhalen.

PRAKTISCH
Je vindt het menu van CURRY CLUB in de UBER EATS app van Antwerpen en Brussel.

******
Meer weten over ghost kitchens?
Lees ons volledige artikel over ghost kitchens hier